Nu vom scrie un review complet pana saptamana viitoare. Coincidenta face ca noi sa ajungem la Blaxy timp de doua wekenduri consecutive, asta dupa ce, cinci ani de zile am fentat Marea Neagra.

Weekendul care tocmai a trecut am fost in calitate de blogger acolo, invitatie pe care am primit-o dupa ce deja facusem si achitasem rezervarile pentru weekendul de Rusalii si invitatie pe care am acceptat-o, asta dupa ce intr-o prima faza o refuzasem, dar nu regret deloc ca ne-am razgandit.

Asadar, inainte de a face un review, vreau sa vedem Blaxy si din postura de turisti obisnuiti, nu doar cea de blogger, fiindca asa cred ca ne putem face o imagine cat mai completa. Plus de asta, weekendul trecut nici vremea nu ne-a ajutat teribil de mult :)

Va lasam insa cu cateva filmulete facute de gasca de bloggeri cu care am fost.

Sabina:

Mariciu (care a stat fix langa camera noastra – noi si dumnealui fiind beneficiarii celor mai simpatice si galagioase cuiburi de randunele din resort):

Daca vedeti soarele „arzator” si ma invidiati pentru asta, sa stiti ca el a fost acompaniat de niste rafale de vant de peste 30-40 de km la ora, care au anihilat orice unda de caldura.

De fapt, „datorita” vantului am avut non stop pielea de gaina si am stat in permanenta zgribulita. Si tot „datorita” vantului, am tras cea mai mare arsura din viata mea. Nici acum, la mai bine de doua zile nu ma recunosc si nu imi vine sa cred in ce hal sunt de arsa. Motiv sa nici nu mai mai uit in oglinda la persoana mea.

FullSizeRender[2]

Altfel, toate bune. Copiii au fost putin intimidati de ideea de hotel si de spatiile vaste, moment in care am realizat ca de cand suntem in formula asta, am mers numai pe la pensiuni si in general business-uri de familie, asa ca ne-a luat ceva sa ne (re)obisnuim chiar si noi, cu conceptul.

blaxy

Deci, revenim saptamana viitoare cu detalii complete si cu concluzii.