Despre Arena Platos, locul de care eu m-am indragostit si despre oamenii minunati de acolo, am mai scris si eu si Bogdana. Despre sejurul pe care l-am petrecut, cu bune si mai putin bune, impreuna cu David si Rebecca la ski, in singurul loc din Romania care seamana cu statiunile din Tirol, am povestit pe indelete.

Povestile insa nu s-au terminat si ele nu asteapta sezonul de iarna. Arena Platos si prietenii nostri de acolo au ales sa ne surprinda placut cu mult inainte de venirea zapezii :)

Cu mult entuziasm si energie echipa de la Arena Platoss a hotarat sa transforme locul care a devenit etalon pentru ski in familie in Romania intr-un parc de distractii “altfel”, pe timpul verii.

Incepand cu 25 iunie Arena Platos isi deschide portile si bratele si pe timpul verii.

afis-25iunie

 

Pe scurt, pe intreaga suprafata pe care iarna ne dam cu schiuri, sanie, bob, snowboard vor exista 17 elemente/zone pe care se pot desfasura diferite activitati in functie de participanti si de profilul acestora:

  • saniute de vara, trasee de biciclete, zorbing, trambulina, parc de catarat, bag jump, teren de fotbal gonflabil, centru de joaca gonflabil pentru copii, tiroliana, biciclete si trotinete de teren, telescaunul, banda rulanta cauciucata, aleea cu povesti, caiace pe lac, poteci de drumetie si tarc de animale.

13521841_1036579906430205_7963995575849935283_n

Avand activitati atat de variate Arena Platos se adreseaza aproape tuturor categoriilor de persoane: copii de la 2 ani, sportivi amatori, sportivi de performanta si amatori de sporturi extreme, petrecareti, familii care vin sa se relaxeze la aer curat, bunici etc.

13516609_1036579866430209_2412380022956504446_n

Traditia organizarii de evenimente si petreceri cu tematica aproape in fiecare week-end va fi pastrata si pe timpul verii. Daca va grabiti puteti ajunge si voi la evenimentul de deschidere.

La fel ca si in sezonul de iarna, exista oferte special gandite pentru orice tip de activitate si de participant:

  • Abonament pentru o zi – copii/ adulti: care permite accesul pe timpul unei zile intregi la toate elementele si activitatile
  • Gradinita de o ora cu un spatiu foarte frumos amenajat in locul fostului restaurant, unde exista un educator care a conceput activitati pentru copii de la 2 la 12 ani;
  • Programe de teambulding outdoor
  • Aniversari pentru copii – educator coordonator si trup de animatori Hocus Pocus Preparatus
  • Servicii de zbor cu parapanta: in tandem sau pentru pasionatii de zbor liber

Noi abia asteptam sa dam o fuga la Sibiu si sa urcam la Arena Platos pentru a ne distra pe cinste! Stati pe aproape, revenim cu povestiri.