Se dau asa:

Declaratia 1 – “…de cand Firea e primar nu a fost taiat nici un copac”

Pe bune? Adica toate fotografiile alea care au circulat peste tot in presa scrisa si in online erau facute la Sofia sau in studiouri la Buftea?!

Declaratia 2 – “…legea electorala in forma actuala este un accident si trebuie modificata din temelii”

Pai oare cine s-a zbatut cat a putut pentru legea electorala in formatul actual, totul pentru a reusi sa castige cat mai multe posturi de primar si in consiliile judetene pentru penalii din PSD?

Declaratia 3 – “…astept ca guvernul sa vina cu un proiect prin care salariile bugetarilor sa creasca”

Eventual si un proiect prin care sa legiferam faptul ca nu mai avem voie sa votam niciodata decat PSD?!

Declaratia 4 – “…noi vorbim practic de un act de guvernare foarte slab, o guvernare foarte proasta”

Lasa ca am avut o guvernare extraordinar de buna pe vremea colegilor Nastase sau Ponta….bine, buna a fost, dar doar pentru anumite persoane care au facut, fac sau vor face vizite dese pe la DNA!

Declaratia 5 – “…din foame de faima, Ciolos a vrut sa confiste proiectul de tara cerut de Iohannis”

Pai dl. Dragnea, dumneavoastra sunteti ghiftuit, au grija sa va hraneasca zilnic baietii de la Antena 3 si de Romania TV cu multa faima la tava!

Declaratia 6 – “…guvernul Ciolos nu are nicio legitimitate”

Cine vorbeste de legitimitate?! Dl. Dragnea, pai dumneavoastra cu cei doi ani de condamnare, in afara de Romania si inca vreo 3-4 tari din Africa, oare unde ati avea legitimitatea sa faceti asemenea declaratii?

Toate declaratiile de mai sus sunt facute in mai putin de o saptamana. Toate sunt facute folosind un limbaj de lemn marca inregistrata PSD, patentata de Iliescu.

Oare sunt singurul care crede ca omul acesta a depasit orice limita? Oare sunt singurul care crede ca omul acesta a atins cel mai ridicat prag al populismului in discursurile pe care le are? Oare sunt singurul care este dezgustat de minciunile spune de Dragnea? Oare sunt singurul care crede ca daca acest om va ajunge prim ministru in tara asta jaful va fi legalizat si vom ajunge sa fim condusi de o gasca de penali organizata dupa modelul mafiei italiene si in care mana sefului este sarutata de subalterni?

57755c1a682ccfda73ccc20c

Treziti-va oameni buni! Am ajuns intr-un punct in care doar noi putem arata ca ne pasa de Romania, de viitorul acestei tari. Haideti sa nu il lasam pe imparatul borfasilor, pe infractorul condamnat definitiv sa devina omul care va conduce guvernul acestei tari!

 

Sursa foto