Recunosc de mult nu m-am mai distrat atat la un eveniment (a fost inainte de a merge la Academia lui Titi Aur si oricum sunt distractii diferite :)) ). Am fost invitata sa testez pe pielea mea firele mele de par noua gama de produse Advance TECHniques, care include atat produse de styling, cat si produse de ingrijire (sampoane, balsamuri, seruri si tratamente). De ce m-am distrat? Pai in primul rand fiindca am fost singura cu par scurt, in afara de mine nemaifiind decat  Stela Toderascu, Marketing Managerul AVON pentru Romania si Moldova care cat de cat s-a mai apropiat de lungimea scurtimea mea cu tunsoarea ei stil bob.

In rest, numai cosite lungi, foarte lungi si extralungi, blonde, brunete, roscate. Asa ca domnul din imaginile de mai jos, caruia i-am fost repartizata nu a avut ce face in cele zece minute cat am stat la el pe scaun si mi-a luat fiecare fir de par la puricat :) Liana, aflata in stanga mea a petrecut numai putin de o ora intreaga pe scaun :))

Singurul meu mare regret a fost ca nu am putut testa pe parul meu si ventilatorul imens aflat in zona de shooting, este un vis de-al meu vechi sa imi fac niste fotografii cu parul falfaind in vant :)

 

La final asta a iesit:

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

In caz ca va intrebati, am fost imbracata cu o rochie de la Zara, care tocmai cred ca si-a aniversat un deceniu de existenta :)

Produsele sunt interesante, le gasiti mai jos intr-o minigalerie, si online, evident pe AVON. Dintre ele, mi-au atras atentia samponul uscat, care pare-se NU lasa urme albe cum fac alte sampoane (cu unul din ele care a si costat o mica avere mi-am luat ditamai teapa cand eram in spital cu Raducu in iarna), Mirror Shine Spray-ul, pe care, daca il aplici in cantitate moderata da un luciu discret si placut (numai bun la un par scurt ca al meu) si un pieptene de descurcat parul de care fiica-mea s-a indragostit iremediabil.

 

Si la final, joaca noastra in gif-uri :)

sms_0031_01

 

sms_0033_01