Aveti idee cam cate nunti sunt intr-un an in Romania? Va spun eu…aproximativ 70.000. Din sezonul de nunti pe anul asta a mai ramas aproxmativ o luna, pana pe 14 Noiembrie. Dar stiti ce urmeaza dupa 14 Noiembrie? Va incepe, la fel ca in fiecare an sezonul petrecerilor de final de an. Petrecere la birou, petrecere la partenerii de afaceri, petrecere cu prietenii, poate petrecere la biroul sotiei, poate si vreo conferinta asa de sfarsit de an si la final petrecerea de revelion. Sunt sigur ca pentru fiecare din voi sunt sanse foarte mari sa fiti invitati in lunile ramase din anul acesta la un eveniment ce presupune si o tinuta mai speciala si eleganta.

Nu stiu cum e la voi dar la mine problema principala aproape de fiecare data cand e vorba de petreceri sau evenimente cu „dress code” a fost aceea de a iesi din tricou si blugi. Am camasi, am cravate (pe care cred ca nu le-am mai purtat de mai bine de 3-4 ani), am sacouri, costum pentru evenimente dar mereu las totul pe ultima suta atunci cand e vorba de lucrurile cu care ma imbrac la  evenimente si inevitabil de fiecare data apar momentele in care trebuie sa intervina Bogdana cu o solutie sau o idee.  Mai mult decat atat, intre evenimente au existat momente in care am mai pus ceva kilograme pe mine sau am mai dat jos multe kilograme la fel ca acum (despre asta va voi povesti curand intr-un alt articol :) ) si bineinteles ca fie camasile ma cam strangeau fie sacourile stateau pe mine ca pe gard (cazul actual).

La un moment dat, m-am tot gandit cum ar fi daca ar exista vreo varianta in care sa pot inchiria niste tinute pentru evenimente care sa imi vina si bine, sa fie si potrivite evenimentului, sa se asorteze si cu tinuta Bogdanei. Am cautat variante dar fara succes, cel putin in Romania.

Asta pana cand prietenului meu Alexandru Nestian, unul dintre putinii bloggeri care scrie despre moda si merita sa fie citit si singurul (cel putin stiut de mine) care scrie despre cum trebuie sa se imbrace un barbat, i-a venit ideea geniala de a lansa un serviciu de inchirieri de tinute complete pentru evenimente. Vrei sa fi intolit la „4 ace” oricand ai nevoie? Acum e simplu! Intri pe site, iti alegi tinuta in intregime sau partial – pantofi, pantaloni, camasa, sacou, butoni, batista, cravata sau papion, dai comanda, primesti hainele in cutie acasa la tine cu 7 zile inainte de data evenimentului si apoi, dupa folosire, le returnezi catre Itux folosind cutia in care ti-au fost livrate si AWB-ul deja existent pe ea.

Simplu, fara alergatura, fara batai de cap, o solutie moderna pentru oameni moderni si imbracati bine asa cum spun si cei de la Itux pe site-ul lor.

Apelati cu incredere la cei de la Itux, orice problema legata de tinutele pentru petreceri isi va gasi o rezolvare rapida.

PS: acesta nu este un articol publicitar, ci doar un articol scris despre o idee de business misto.