Acum trei luni am primit o invitatie neasteptata. Era o invitatie la o sedinta foto mai inedita, venita din partea Lidl, cu ocazia lansarii unei linii de ingrijire a fetei speciale, Cien Gold pe numele ei. Daca sunteti clienti Lidl, ca si mine, banuiesc ca stiti deja despre ce gama e vorba si tot ce se poate sa o fi si folosit-o deja. Eu am profitat de aparitia ei pe piata in perioada Sarbatorilor (vorbim de decembrie 2016) pentru a o face cadou catorva doamne dragi mie, care s-au bucurat mult de rasfat.

Anyway, sedinta foto a avut ca scop principal (cel putin pentru mine, nu stiu daca a fost valabil si pentru restul doamnelor cu care, de altfel, m-am simtit excelent) sa imi iau o gura de respiro de la nebunia si frenezia din preajma Sarbatorilor de Iarna. Au fost cinci ore de „pampering” pur, in care cineva mi-a bibilit parul, altcineva mi-a transformat chipul si altcineva a stat cu obiectivul pe urmele mele, totul asezonat cu niste prosecco, de care nu am reusit sa ma ating, eu fiind venita cu masina (intre noi fie vorba, am avut inclusiv oferta de a fi luata si dusa inapoi acasa cu un black cab, insa eu nu am profitat de ea, ca mai aveam multe drumuri de facut ulterior)

Am iesit din zona mea de confort, cel putin din punct de vedere vestimentar, fiindca paietele si glitterul si auriul nu prea ma caracterizeaza, dar daca tot imi place sa cred ca sunt deschisa la experiente noi, am acceptat cu inima deschisa cele mai shiny tinute, si chiar mi-a placut atat de mult varianta mea stralucitoare, incat a doua zi m-am si dus la Zara sa cumpar una din rochiile purtate la sedinta foto. Cel mai distractiv a fost ca m-am lasat inclusiv pe mana unei maseuze, care mi-a oferit un masaj la maini si culmea a fost nu numai ca am rezistat, dar chiar mi-a placut (in general, nu suport sa fiu masata pe maini). Faza distractiva a fost ca tot stand noi de vorba vrute si nevrute, am aflat ca face fitness si participa si la concursuri si ca mai participa si la concursuri de skanderbeg. Asa ca sesiunea mea de masaj s-a terminat cu o partida dubla de skanderbeg, eu pierzand una si terminand-o pe cea de a doua cu o remiza :)

Tot cu aceasta ocazie am cunoscut-o pe Ioana Dodan, cea care a fost gazda evenimentului, Ioana avand un spatiu perfect pentru organizarea unor evenimente mai intime.

La final au iesit niste fotografii de-a dreptul superbe, fotografii care m-au facut sa ma vad cu alti ochi, sa ma apreciez mai tare si sa redescopar detalii noi. Faza a fost ca le-am si ratacit, ba chiar la un moment dat aproape le-am declarat pierdute. Ulterior am reusit sa le recuperez si m-am bucurat la revederea lor de parca abia le-as fi descarcat de pe transfer, insa luata cu valul plecarilor si a lipsei timpului, nu am apucat nici sa le urc aici pe blog, nici sa le spun povestea si nici macar sa le multumesc sincer tuturor celor care au facut posibila aceasta sedinta foto: echipa Lidl, fetele de la Golin, Ioana de la Fab Squad, si ultimul, dar nu cel din urma, Adi Bulboaca pentru fotografii.

Si varianta „pastelata”:

Foto: Adi Bulboaca

Spatiu: Fab Squad

Make-up: Ioana Dodan

Concept: Golin & LIDL