Joi, pe 2 iulie,  Centrul ProMAMA isi inaugureaza oficial noul sediu si va asteapta sa ii calcati pragul in numar cat mai mare, fiindca dincolo de un tur si discutii pe diverse teme legate de sarcina, nastere, puericultura veti avea parte si de multe surprize, care de care mai placute.

Este un loc care mi-as fi dorit sa existe si inainte sa nasc eu prima oara si pe care il vad acum ca un must have in informarea din timpul sarcinii. Stiu ca internetul este o sursa inepuizabila si gratuita de informatii, insa pe cat de gratuita este pe atat de nesigura e, de aceea, cel mai bine este sa va informati din surse credibile si sigure.

Pe langa asta, simplul fapt ca treci prin suita aceasta de cursuri inainte de a naste, te pregateste, atat cat este posibil pentru ceea ce va urma si este o diferenta uriasa intre niste informatii de calitate, care acopera atat zona fizica, dar mai ales cea emotionala (despre care nu vorbeste, de altfel, nimeni) si cele pe care, mare parte dintre noi le-am primit de la mamele, bunicile, rudele noastre.

Invitatie eveniment inaugurare_mamiciLa ProMAMA beneficiati de o gama completa de servicii, care acopera atat perioada prenatala, cat si cea post natala: Lamaze, alaptare, puericultura, prim ajutor, diversificare, masaj, gimnastica, terapii aletrnative atat prin cursuri cat si consultanta (la sediul lor, la domiciliul vostru sau online) si pentru mame, dar si pentru copii.

Centrul este situat in Str. Elena Caragiani nr. 20 A, sector 1, Bucuresti (Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu), pentru harta, click aici, iar evenimentul de deschidere va incepe la ora 10:00 si va dura aproximativ trei ore.

Pentru informatii complete despre serviciile ProMAMA puteti accesa site-ul, si el nou si foarte bine structurat.

Eu le doresc sa aiba parte de cat mai multe viitoare mamici care sa le treaca pragul, iar voua, sa gasiti acolo acea sursa de informare si suport care sa va intregeasca in mod firesc tabloul unei nasteri cat mai blande si mai linistite.

Sursa foto